MOBILĂ COPII

Descoperă colecția de mobilă copii de la DivaHome și amenajează camera celui mic într-un stil modern și jucăuș, adaptat vârstei sale. Îți punem la dispoziție o mulțime de piese mobilier copii și accesorii, pe care le poți combina după bunul plac!

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Mobilă copii într-o gamă diversificată

Oferim mobilă copii și mobilă tineret într-o gamă variată. În colecția noastră poți găsi piese de mobilier copii atemporale, care pot rămâne în dormitor chiar și după tranziția către etapa adolescenței, dar și mobilă copii ori accesorii specifice primilor ani de viață, atunci când toate elementele dormitorului inspiră la joacă!

Pentru că am inclus în portofoliul DivaHome atât variante de mobilier copii, cât și piese de mobilă tineret, vei regăsi o diversitate largă de stiluri, culori, materiale și zone de inspirație. De la universul colorat al copilăriei și lumea magică a poveștilor animate până la linii clasice, minimaliste, de inspirație scandinavă.

În colecția noastră vei găsi o varietate largă de piese mobilă copii și mobilă tineret: de la paturi copii și dulapuri de haine, până la biblioteci, comode, birouri și accesorii.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri pentru o experiență cât mai bună. Mai multe informații.