Suport: L-V 09:00-17:00

Telefon: 0786 173 454

Transport in toata Romania!

Retur in 14 zile!

  • Disponibil la furnizor
birou-de-colt-palmetal-lwd75x-1
Birou de colt pal/metal - LWD75X-1
Birou de colt pal/metal - LWD75X-1
Birou de colt pal/metal - LWD75X-1
Birou de colt pal/metal - LWD75X-1
birou-de-colt-palmetal-lwd75x-1
birou-de-colt-palmetal-lwd75x-1
birou-de-colt-palmetal-lwd75x-1

Birou de colt pal/metal - LWD75X-1

Disponibil la furnizor
978 lei
cu TVA

 SPECIFICATIE: Culoare: maro rustic, negru Material: PAL, otel

Dimensiuni: 137 x 150 x 75 cm (latime x adancime x inaltime) Grosimea blatului este de 15mm Lungimea blatului este de 50 cm, Greutate: 41,4 kg Max. sarcina biroului: 50 kg.

Produs pentru auto-asamblare.Picioarele reglabile vor ajuta la nivelarea corecta a mobilierului, chiar si pe podele neuniforme. Un sertar convenabil este un alt avantaj al acestui birou. Dacă doriți să amplasați unitatea centrală a computerului, noi nu instalăm al 2-lea raft. Aceasta este o opțiune convenabilă pentru oricine are o unitate verticală. Pentru alți utilizatori de unități orizontale sau laptopuri, al 2-lea raft vă permite să aveți la îndemână cărțile preferate sau alte articole. "

Poți comanda telefonic: 0786 173 456

Produs livrat din Romania

Termenul de livrare se transmite la confirmarea comenzii

Transportul este in valoare de 39 lei detalii

Plata ramburs sau cu cardul detalii

Plata in rate

 

„Biroul este realizat într-un stil rustic, care este stilat corespunzător vârstei. Biroul este mare și stabil, așa că putem pune pe el un computer, un monitor, un set de difuzoare sau un laptop, imprimantă, scaner, lampă de birou. , cărți și caiete.de asemenea, învățarea de la distanță la un birou în confortul dvs. este mult mai eficientă decât efectuarea acestor activități pe pat.Același lucru este valabil și pentru lucrul la distanță sau alte activități în care biroul va facilita sarcina.sau un alt confortabil. scaun.Picioarele noastre vor găsi, de asemenea, mult spațiu aici.Mobilierul în stil mansardă este cea mai recentă nebunie.Se va potrivi cu siguranță în decorul multor încăperi.Structura de oțel asigură stabilitatea mobilierului.Aveți grijă de estetica dvs. cameră, dormitor, birou sau birou selectând sp rawdzone, de cea mai înaltă calitate. SPECIFICATIE: Culoare: maro rustic, negru Material: PAL, otel Dimensiuni: 137 x 150 x 75 cm (latime x adancime x inaltime) Grosimea blatului este de 15mm Lungimea blatului este de 50 cm, Greutate: 41,4 kg Max. sarcina biroului: 50 kg.Produs pentru auto-asamblare.Picioarele reglabile vor ajuta la nivelarea corecta a mobilierului, chiar si pe podele neuniforme. Un sertar convenabil este un alt avantaj al acestui birou. Dacă doriți să amplasați unitatea centrală a computerului, noi nu instalăm al 2-lea raft. Aceasta este o opțiune convenabilă pentru oricine are o unitate verticală. Pentru alți utilizatori de unități orizontale sau laptopuri, al 2-lea raft vă permite să aveți la îndemână cărțile preferate sau alte articole. "

Dimensiunea si culoarea produsului poate sa difere pana la 5%.

Material
Lemn
Culoare
Maro
21 Produse
No reviews
Product added to wishlist