Biroul de acasa sau cum sa iti amenajezi spatiul de munca acasa

Posted By: DIVAHOME In: Noutăți On: Comentariu: 0 Hit: 138

Lucram mai flexibil ca oricand, astfel ca munca acasa este una din abordarile frecvent intalnite. Totusi, este de preferat ca spatiul dedicat muncii sa fie unul amenajat corespunzator. Discutam astazi despre mobilier de birou si scaune potrivite.

Trebuie sa tinem cont de faptul ca la birou pardoseala este pentru trafic ridicat, ca mobilierul este complex si detaliat pentru ca toate lucrurile necesare sa incapa, scaunele sunt atent alese si de obicei toate la fel. Desi in mediul intim de acasa sunt mai multe sanse de a personaliza spatiul si de a va pune amprenta personala, unele lucruri nu pot fi compensate cu ce exista in birou. Ce bine ca sunt si solutii, iar noi ne-am gandit la toate!

Mobilier de birou

Sunt preferate in special cele compacte, care sa nu ocupe prea mult spatiu, dar sa fie suficient pentru un laptop. In functie de spatiul de care beneficiaza fiecare, biroul poate fi cel de stil industrial, cu un cadru metalic si insertii de lemn. Note mai elegante si moderne sunt redate de cele cu sticla.

Dar, pentru ca ne plac solutii moderne si practice, biroul poate fi unul mascat, iar in aparenta poate deservi drept masa din lemn. Astfel de modele veti gasi cu succes si in colectia noastra. Pot fi asociate cu scaune din lemn sau cu cele tapitate, un tot unitar care nu va da impresia ca vorbim despre un spatiu unde lucrezi de fapt. Mizam deci mai mult pe simplitate.

birou

O alta varianta se refera la masa de birou pe roti. Acest lucru va permite sa lucrati oriunde, amplasand masa cu usurinta acolo unde va doriti. La acest capitol dispunem totodata si de variante inalte, pentru a lucra in picioare. Este definit deci drept suport pentru laptop si mouse, rezistent si durabil, fiind realizat din otel. Poate fi reglat pe inaltime si are avantajul ca nu impune anumite rigori de stil incat sa se integreze intr-un decor anume. Va provoaca totodata sa fiti mai activi, sa evitati sa stati in sezut ore in sir.

masa

Va conta insa si ce anume folositi, laptop sau pc, astfel incat o tastatura aparte va ocupa spatiu in plus. Avand in vedere stilul de lucru, veti gasi masa potrivita din colectia noastra.

Scaun de birou

Scaunul de birou depinde in principal de tipul de masa. Pentru a va asigura si flexibilitate de adaptare la orice suprafata de lucru veti avea, dar si confort, sunt preferate scaunele mobile, dotate cu roti. Cele tapitate, cu sezut moale asigura confort sporit. Daca nu va avea decupaje, preferati material transparent de tip mesh spre exemplu, care sa permita aerului sa circule. Cele cu manere, cu suport ar putea ocupa ceva mai mult spatiu, deci trebuie luat in considerare si un astfel de aspect.

Rotative, cu reglaj pe inaltime, ergonomice, scaunele de birou pot fi complexe la capitolul functionalitate. Descoperiti ce vi se potriveste, aici.

Detalii si accesorii

Pe langa mobilierul dedicat, aveti nevoie de multa energie si confort. Unele accesorii pot fi binevenite. Spre exemplu, o protectie pentru pardoseala, sub birou este necesara pentru a proteja suprafata, mai ales daca vorbim despre parchet.

Pentru depozitarea actelor si a diverselor lucruri necesare puteti opta pentru o piesa de mobilier pe roti, cu sertare. Iar in cazul in care veti dori sa utilizati laptopul cand sunteti intinsi pe canapea, un suport, o masa nu foarte inalta va deservi acestui scop.

Munca de acasa inseamna flexibilitate si astfel ar fi bine sa imbunatatiti experienta avuta prin elemente care va permit sa va simtiti mai comod la ca birou, mai relaxat si implicit starea de bine sa va sporeasca productivitatea.

Va asteptam in cadrul paginii noastre pentru comenzile dorite Ê https://divahome.ro/15-birou.

Comentarii

Lasă-ti comentariul

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December