Casa ta are acum motive de bucurie!

Posted By: DIVAHOME In: Noutăți On: Comentariu: 0 Hit: 1851

Din dorința de a-i inspira și a le oferi oamenilor un alt concept pentru amenajarea interioară, am deschis magazinul online Diva Home. Acest concept vine cu produse noi în diferite tendințe, care se încadrează perfect în orice design. Fie că este vorba despre un stil clasic sau modern, minimalist sau futurist, magazinul nostru online deține un număr impresionant de peste 4000 de articole și accesorii pentru casa fiecăruia.

Diva Home este o ramură a cunoscutului brand Ghise Design, care are o istorie și o experință de peste 22 ani în lumea mobilierului și execută mobilă la comandă la cele mai înalte standarde. Pentru că știm cât este de importantă calitatea, materialele cu care se execută lucrări în cadrul Ghise Design, sunt în topul materialelor de cea mai bună calitate.

Pentru că ne dorim să oferim rapiditate și livrare direct la ușa casei clientului, am creat acest concept numit Diva Home, un loc de unde fiecare persoană își poate comanda piesa de mobilier dorită.

Punem la dispoziția clienților o gamă largă de produse pentru întreaga casă: paturi, scaune, mese, măsuțe de cafea, mobilier living, suporturi TV, tabureți, fotolii, canapele, mobilier pentru dormitor, mese pentru machiaj, saltele și mobilier pentru copii.

Dorim să ne extindem activitatea, să mărim și să diversificăm și mai mult categoriile pentru ca toți clienții să beneficieze de toate produsele de mobilier și nu numai, de care au nevoie pentru confortul casei lor.

Diva Home este locul în care casa ta va avea un nou look. Fiecare piesă de mobilier reflecă personalitatea clienților și vine să întregească puzzle-ul cu stil, confort și atitudine.

Vă așteptăm pe www.divahome.ro

Comentarii

Lasă-ti comentariul

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December