Cum să îți amenajezi colțul de lectură - ce piese de mobilier nu trebuie să lipsească?

Posted By: DIVAHOME In: Noutăți On: Comentariu: 0 Hit: 372

Din lipsă de spațiu, multe persoane renunță la plăcerea vinovată a cititului. Amenajarea unui colț de lectură este un loc de relaxare, un loc unic în care parcă este pusă o amprentă specială. De ce să renunți la acest loc pentru citit când variantele moderne, minimaliste nu necesită un spațiu foarte mare?

Fiecare vede colțul de lectură în mod diferit. Pentru unele persoane înseamnă o evadare de la forfotul cotidian, în timp ce pentru altele este locul în care fantasticul se îmbină cu realitatea. Indiferent de sentimentele regăsite alături de un roman bestseller, piesele de mobilier conturează acest colț și îi oferă personalitate. În cele ce urmează DivaHome recomandă câteva piese de mobilier ce nu ar trebui să lipsească din amenajarea locului pentru citit.

Deoarece de obicei, acest colț de relaxare se preferă a fi amenajat în sufragerie, elementele de mobilier pe care să le armonizezi în zona de lectură le regăsești în categoria living. 

Biblioteca

Biblioteca este o piesă importantă pentru realizarea acestui proiect. Cu siguranță dacă te pasionează lectura, atunci și numărul cărților va crește pe zi ce trece. Astfel, este necesar un loc în care să troneze titlurile preferate care îți înfrumusețează zilele de odihnă.

Modelele de biblioteci ce se regăsesc în catalogul nostru sunt spațioase, dar totuși potrivite pentru orice spațiu. Recomandăm variantele care nu au rafturile acoperite pentru a acorda suficient credit asupra importanței unei cărți. Acestea vor atrage atenția musafirilor și temele romanelor vor aduce cu siguranță o multitudine de subiecte de discuție.

Dacă spațiul nu ȋţi permite amplasarea unui mobilier de dimensiuni mari, atunci îți recomandăm să optezi pentru modelul de biblioteca Lima SL1 pe care îl regăsești în portofoliul nostru DivaHome.

Un alt sfat este să te orientezi spre locuri luminoase, în principal cele de lângă fereastră. În orice caz, este ideal acel colț care să își confere echilibru și armonie. Locul pentru lectură trebuie amenajat conform preferințelor tale. Nu uita că este un colț ce te îndeamnă la visare. O carte bună este cu adevărat aceea care te captivează în totalitate. Prin urmare nu lăsa niciun aspect să îți disturbe această plăcere.

Confortul trebuie să fie dus la superlativ, astfel îți recomandăm să te orientezi spre o canapea sau un fotoliu comod. Îți recomandăm variantele cu balansoar pentru un plus de relaxare. Găsești în gama noastră de produse diferite opțiuni pe care le poți încadra în orice decor. Acestea trebuie să fie ușor de mutat și să fie prevăzute cu o tapițerie corespunzătoare.

fotoliuModelul Butterfly este optim pentru decorurile moderne și în același timp nu necesită mult spațiu. Un fotoliu sau o canapea sunt cu siguranță elementele cheie ce te invită să te delectezi cu poveștile transpuse într-un mod inedit de autori celebri.

Pe lângă locul unde stai să te prinzi în cărțile preferate, o măsuță de cafea este ideală. O ceașcă de ceai fierbinte sau o cafea sunt compania perfectă pentru zilele în care vrei să te deconectezi de la agitația societății.

Te invităm să alegi piesele de mobilier pentru colțul de lectură pe divahome.ro. Nu uita de cromatică și de stil. Aceste aspecte sunt destinate să favorizeze sentimente diferite pentru fiecare persoană în parte.

Comentarii

Lasă-ti comentariul

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December