Suport: L-V 09:00-17:00

Telefon: 0372 617 688

Transport gratuit la peste 500 lei!

Retur in 14 zile!

  • Disponibil pe comanda. Termen de livrare 6-8 saptamani.
canapea-2-locuri-chesterfield-york-blink
Canapea  2 Locuri Chesterfield York...
Canapea  2 Locuri Chesterfield York...
Canapea  2 Locuri Chesterfield York...
Canapea  2 Locuri Chesterfield York...
Canapea  2 Locuri Chesterfield York...
Canapea  2 Locuri Chesterfield York...
canapea-2-locuri-chesterfield-york-blink

Canapea 2 Locuri Chesterfield York Blink

Disponibil pe comanda. Termen de livrare 6-8 saptamani.
2.133 lei 2.246 lei -5%
cu TVA

Detalii produs: canapeaua modernă cu 2 locuri, chesterfield york blink, este o piesă de mobilier de neînlocuit atunci când amenajăm o incapere modesta, fiind o combinatie perfecta intre functionalitate si estetica manoperei.

Produsele se realizează pe baza de comanda după culoarea și materialul dorit de către client. Aici aveți catalogul de tapițerii (stofa) pentru grupa 1 de preț (cel afișat). Dacă se dorește realizarea produselor pe alt material va rugam sa ne contactați pentru a va trimite întreg paletarul.

Prezentarea Video a produsului o gasiti AICI !

 

Detalii produs: canapeaua modernă cu 2 locuri, chesterfield york blink, este o piesă de mobilier de neînlocuit atunci când amenajăm o incapere modesta, fiind o combinatie perfecta intre functionalitate si estetica manoperei. canapeaua simbolizeaza locul de relaxare a intregii familii, asadar, trebuie sa fie un produs ales cu grija si confectionat cu cea mai mare daruinta, fiind atenti la cele mai mici detalii. produsele oferite de diva home sunt intotdeauna o garantie a satisfactiei, livrare rapida si cele mai mici preturi de pe piata. acest produs a fost creat ca raspuns tendintelor emergente din industria mobilei. finisajele estetice sub forma de cusatura si cristalele care inlocuiesc butoanele, indica eleganta si rafinamentul care vor imbraca incaperea unde aceasta canapea o sa fie incadrata. elementele produsului sunt realizate din spuma foarte flexibila, lemn si un arc ondulat la cotiere. tapiteria canapelei e la alegerea dvs.(vezi catalog tapiterie). tapiteria utilizata in poza de prezentare este amore32. dimensiuni: latime: 148 cm, adancime: 86 cm, inaltime: 72 cm. mobilierul dispune de 2 sezuturi cu dimensiunile de: 45x54 cm. disponibil in format de 3 persoane, 2 persoane sau fotoliu.

98 Produse
No reviews

8 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri pentru o experiență cât mai bună. Mai multe informații.