Suport: L-V 09:00-17:00

Telefon: 0372 617 688

Transport gratuit la peste 500 lei!

Retur in 14 zile!

  • Disponibil pe comanda. Termen de livrare 6-8 saptamani.
coltar-fix-galaxy

Coltar Fix Galaxy

Disponibil pe comanda. Termen de livrare 6-8 saptamani.
4.341 lei 4.570 lei -5%
cu TVA
Detalii produs: canapeaua de colț galaxy disponibilă în oferta noastră este o propunere excelentă pentru toți clienții care ar dori să-și amenajeze casa și apartamentul într-un mod confortabil și foarte estetic.

Produsele se realizează pe baza de comanda după culoarea și materialul dorit de către client. Aici aveți catalogul de tapițerii (stofa) pentru grupa 1 de preț (cel afișat). Dacă se dorește realizarea produselor pe alt material va rugam sa ne contactați pentru a va trimite întreg paletarul.

 
Detalii produs: canapeaua de colț galaxy disponibilă în oferta noastră este o propunere excelentă pentru toți clienții care ar dori să-și amenajeze casa și apartamentul într-un mod confortabil și foarte estetic. piesa de mobilier propusă a fost fabricată din materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde, astfel încât să puteți fi siguri că vă va servi în mod constant timp de mulți ani. impresionează mai ales prin designul său simplu și atemporal, datorită căruia se potrivește perfect oricărui tip de interior - de la clasic, până la minimalist, până la modern. o piesă de mobilier universală oferă confort și confort maxim în utilizarea de zi cu zi, care au fost apreciate de mulți dintre clienții noștri. articolul are următoarele dimensiuni: 266 x 216 centimetri lățime, 105 cm adâncime și 69 cm înălțime fără perne, 90 cm cu perne, pe care le obțineți în preț. disponibil in varianta pe dreapta sau pe stanga.
100 Produse
No reviews

8 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri pentru o experiență cât mai bună. Mai multe informații.