Suport: L-V 09:00-17:00

Telefon: 0372 617 688

Transport gratuit la peste 500 lei!

Retur in 14 zile!

  • Disponibil pe comanda. Termen de livrare 6-8 saptamani.
coltar-extensibil-viper
Coltar Extensibil Viper
coltar-extensibil-viper

Coltar Extensibil Viper

Disponibil pe comanda. Termen de livrare 6-8 saptamani.
3.356 lei 3.533 lei -5%
cu TVA
Detalii produs: sunteți un fan al mobilierului inovator și doriți să vă amenajați incaperea într-un stil unic? va recomandam coltarul extensibil viper, care impresionează prin designul său geometric.

Produsele se realizează pe baza de comanda după culoarea și materialul dorit de către client. Aici aveți catalogul de tapițerii (stofa) pentru grupa 1 de preț (cel afișat). Dacă se dorește realizarea produselor pe alt material va rugam sa ne contactați pentru a va trimite întreg paletarul.

 
Detalii produs: sunteți un fan al mobilierului inovator și doriți să vă amenajați incaperea într-un stil unic? va recomandam coltarul extensibil viper, care impresionează prin designul său geometric. forma modelului cu o cotieră rotundă unilaterală este o soluție excelentă pentru fiecare cameră de zi. cu toate acestea, un aspect frumos nu este tot ceea ce piesa de mobilier propusă are de oferit. colțarul a fost suplimentat cu o funcție de dormit, făcându-l ideal nu doar pentru o cameră de zi, ci și pentru o cameră pentru oaspeți și tineri. este o modalitate originală de a oferi interiorului o notă de lux discret, eleganță și stil. aveti posibilitatea de a alege atat pe care parte sa fie coltul, cat si tipul si culoarea tapiteriei. dimensiuni: 288x191 cm lățime, 105 cm adâncime și 74 cm înălțime fără perne, pe care le primiti incluse in pretul de baza, iar zona de dormit este de până la 200x136 cm.
100 Produse
No reviews

8 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri pentru o experiență cât mai bună. Mai multe informații.