Suport: L-V 09:00-17:00

Telefon: 0786 173 454

Transport gratuit la peste 500 lei!

Retur in 14 zile!

  • Stoc redus la furnizor
Saltea superortopedica, Concept,...
Saltea superortopedica, Concept,...
Saltea superortopedica, Concept,...
Saltea superortopedica, Concept,...
Saltea superortopedica, Concept,...
Saltea superortopedica, Concept,...

Saltea superortopedica, Concept, Platinium, 18cm, spuma poliuretanica, antibacteriana, invelis rezistent / 160/190

Stoc redus la furnizor
739 lei
cu TVA

Platinum superortopedica HD – combinatia dintre doua tipuri de spuma de inalta calitate si densitate, cu nivel de duritate ridicat, realizeaza un raport optim intre gradul de elasticitate si cel de rigiditate. Salteaua are fermitate medie spre dura, fiind potrivita pentru toate pozitiile de somn, oferind confortul necesar datorita adaptarii la greutatea si forma corpului. Asigura o pozitie corecta si naturala pe intreaga durata a somnului, amelioreaza durerile de spate si imbunatateste ventilatia, mentinand un mediu uscat si lipsit de acarieni. Grosimea (inaltimea) saltelei este de 18cm (+-1cm)

 

Platinium superortopedica HD – combinatia dintre doua tipuri de spuma de inalta calitate si densitate, cu nivel de duritate ridicat, realizeaza un raport optim intre gradul de elasticitate si cel de rigiditate. Salteaua are fermitate medie spre dura, fiind potrivita pentru toate pozitiile de somn, oferind confortul necesar datorita adaptarii la greutatea si forma corpului. Asigura o pozitie corecta si naturala pe intreaga durata a somnului, amelioreaza durerile de spate si imbunatateste ventilatia, mentinand un mediu uscat si lipsit de acarieni.

Invelisul protector din material de tip jakart, rezistent, asigură un confort sporit şi protecţie împotriva alergiilor, bacteriilor şi acarienilor iar prezenţa efectului antistatic, creează un mediu relaxant şi plăcut.

Avand in vedere ca salteaua este superortopedica si ferma, ajuta la relaxarea muschilor si a coloanei vertebrale, iar acest lucru duce la un somn linistit si odihnitor. Salteaua Platinium superortopedica HD este recomandata persoanelor care sufera de dureri de spate.

Grosimea (inaltimea) saltelei este de 18cm (+-1cm)

Latime
160
Culoare
Alb
Material
TESATURA
Compozitie
SPUMA
100 Produse
No reviews

S-ar putea sa-ti placa

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri pentru o experiență cât mai bună. Mai multe informații.