Plată securizată SSL

Visa/Mastercard/Paypal

Clientul are dreptul de a se opune colectării datelor sale personale și să solicite ștergerea acestora, revocându-și astfel acordul dat pentru document și renunțând astfel la orice drept implicit specificat în acesta și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune-interese.
Pentru aceasta Clientul sau Cumpărătorul se va adresa la Ghise Design, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea dată.
Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Cumpărătorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat inițial pentru a reflecta orice modificare survenită, în cazul în care aceasta există.
În cazul în care Clientul optează pentru plata online, cu cardul, a contravalorii comenzilor, contractului și/sau contractelor, autorizarea și remiterea spre decontare a tranzacțiilor de acceptare card, se realizează  prin intermediul societăților comerciale Pay U.S.A. și EuroPayment Services Srl prin soluția integrată; Pay U.S.A. și EuroPayment Services Srl sunt furnizorii Ghise Design de soluții software de facilitare a comerțului electronic, adică servicii de plată, administrare plăți și protecție antifraudă.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de bănci românești și străine sub siglele VISA și MasterCard cu condiția ca băncile emitente să le fi activat pentru plata online. De asemenea, sunt acceptate plăți efectuate prin carduri de credit pentru plăți în rate așa cum sunt enumerate pe pagina cu informații despre plăți. Alte metode de plată sunt transferul bancar sau plata la livrare.
Ghise Design nu solicită și nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.
Politica de confidențialitate Ghise Design se referă doar la datele furnizate voluntar de către Client sau Cumpărător, exclusiv pe site. Ghise Design nu răspunde pentru politica de confidențialitate practicată de către oricare alt terț la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natura acestora, în afara site-ului.
Ghise Design se obligă ca datele colectate ale Clientului/Cumpărătorului să fie folosite numai în conformitate cu scopurile declarate și să nu facă publică, să vândă, închirieze, licențieze, transfere etc. baza de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Cumpărătorului/Clientului vreunui terț neimplicat în îndeplinirea scopurilor declarate.

Excepție de la prevederile menționate anterior va face situația în care transferul/accesarea/vizualizarea/etc. este cerută de către organele abilitate în cazurile prevăzute de reglementările în vigoare la data producerii evenimentului.
Ghise Design garantează că datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai până la soluționarea problemei comunicate de acesta, după care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
Ghise Design nu răspunde pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este găzduită baza de date care conține aceste date.