PERNE ȘI PLĂPUMI

Bucură-te de perne și plăpumi confortabile pentru un somn de calitate! DivaHome ți-a pregătit o colecție variată de perne și plăpumi la cele mai înalte standarde, pregătite să-ți asigure un nivel optim de confort.

Perna MAXIMA
  • Disponibil la furnizor
Disponibil la furnizor
Acasa

Perna Maxima

DH-9000073
373 lei
Perna maxima este o pernă de calitate superioară cu partea centrală (nucleu) fabricată din spumă cu memorie 100%. este potrivită pentru dormit pe spate și lateral.
Perna VITALCARE Perna VITALCARE 2
  • Disponibil la furnizor
Disponibil la furnizor
406 lei
Fabricată în Italia Spumă cu memorie 100% Material textil cu tratament antibacterian Țesătură Vitality ce oferă un sentiment de prospețime și confort Husă cu fermoar, potrivită pentru curățarea la domiciliu
Perna COOLCOMFORT Perna COOLCOMFORT 2
  • Disponibil la furnizor
Disponibil la furnizor
Acasa

Perna Cool Comfort

DH-9000066
322 lei
Cool comfort este o pernă moale. partea centrală (nucleul) este realizată din spumă cu memorie 100%, cu orificii pentru o mai bună aerisire și circulație a aerului.
Perna MEMOGEL Perna MEMOGEL 2
  • Disponibil la furnizor
Disponibil la furnizor
Acasa

Perna Memogel

DH-9000076
373 lei
Perna memogel are o parte centrală (nucleu) dublă din spumă cu memorie combinată cu spumă gel. perna are o formă clasică potrivită pentru a dormi atât pe spate cât și pe partea laterală.
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Perne și plăpumi de calitate premium

Pe lângă paturi și saltele, seturile formate din perne și plapumă sunt cele care au un impact direct asupra calității somnului tău, de aceea te încurajăm să te documentezi temeinic înaintea alegerii acestor elemente. La DivaHome, punem confortul pe primul loc, de aceea venim în întâmpinarea nevoilor tale cu o gamă premium de perne, plăpumi și cuverturi pat.

Materialele de calitate superioară din care sunt confecționate aceste accesorii asigură un mediu sănătos și confortabil pentru odihnă, în timp ce designul simplu, elegant vine să complimenteze frumos linia patului, completând armonios dormitorul.

În portofoliul nostru vei găsi multiple variante de accesorii pentru pat: seturi de perne și plapumă din spumă, bambus sau puf, cuverturi pat în diverse variante. Pentru detalii și consiliere specializată, te invităm să ne contactezi!

Product added to wishlist