Cum pot plasa o comandă?

Puteți adăuga produsele dorite în coș și să finalizați comandă online sau puteți plasa comanda telefonic, apelând 0372617688 de Luni până Vineri, în intervalul orar 08.00 - 17.00 sau Sâmbată în intervalul orar 08.00 - 12.00.

Cum pot plăti?

Vă oferim, momentan, 4 modalități de plată:

  • Plată ramburs (la livrare) 

  • Transfer Bancar (SC  GHISE DESIGN  SRL, LOC.RECEA, STR. STADIONULUI NR. 8, JUD.MARAMURES, RO8778572, IBAN RO57INGB0000999907565109 , BANCA ING BANK, BAIA MARE) 

  • Plată online - Card VISA/MasterCard

  • Plată in rate

*Valabil doar pentru comenzile plasate online.

Cât costă Livrarea?

Livrarea este Contra Cost in cazul comenzilor sub 500 lei valoric , costul transportului este de 39 lei , iar pentru cele trecute de 500 lei , transportul este gratuit.  În cazul în care adresa de destinație se află în afara razei de acoperire FanCourier, se va percepe o taxă de kilometri suplimentari în valoare de 1.00 Ron*/km. 

Ce se întâmplă după plasarea unei comenzi?

În maxim 24 ore vă vom suna pentru confirmarea comenzii și pentru a stabili detaliile de livrare.

  • Conform programului : de Luni până Vineri, în intervalul orar 09.00 - 17.00 sau Sâmbată în intervalul orar 09.00 - 12.00

Cine îmi livrează comanda?

Livrarea este asigurată de către FanCourier. Avem mare încredere în serviciile profesioniste oferite de către cei de la FanCourier.

În cât timp se livrează produsele?

Termenul de livrare o sa fie comunicat pentru fiecare produs in parte, telefonic , in momentul confirmarii comenzi.

 

Câte persoane îmi livrează comanda?

Pentru a menține costurile la un nivel cât mai agreabil, livrarea este efectuată de către o singură persoană. Pentru produsele cu greutate sau cu dimensiuni mari , trebuie să ajutați curierul la descărcarea comenzii.

 

Pot selecta intervalul orar pentru livrare?

În acest moment, puteți selecta intervalele orare de livrare, în câmpul de observații atașat comenzii sau puteți comunica, acest lucru, telefonic în timpul confirmării comenzii.

 

Ce se întâmplă dacă nu îmi plac produsele?

Puteți returna produsele noastre timp de 14 zile calendaristice conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014. Dacă nu sunteți mulțumit(ă) de produsele primite puteți să le returnati, DOAR în ambalajul original. Pentru a returna un produs trebuie să accesati www.retur.divahome.ro unde trebuie sa compeltati campurile necesare pentru retur.


Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data recepției produsului de către compania noastră, în contul bancar oferit de dumnevoastră în formularul de returnare.

Costul transportului pentru produsele ce se returneaza din terte motive de catre comparator , vanzatorului ( magazinului DivaHome.ro ) sunt suportate in intregime de catre comparator ( dumnevoastra ) . Coletele returnate cu costul de livrare la vanzator ( DivaHome.ro ) vor fi REFUZATE.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri pentru o experiență cât mai bună. Mai multe informații.