Suport: L-V 09:00-17:00

Telefon: 0786 173 454

Transport in toata Romania!

Retur in 14 zile!

  • Disponibil la furnizor
saltea-vitalcare-160200
Saltea Vitalcare 160/200 inaltime 23 cm
Saltea Vitalcare 160/200 inaltime 23 cm
Saltea Vitalcare 160/200 inaltime 23 cm
saltea-vitalcare-160200
saltea-vitalcare-160200
saltea-vitalcare-160200

Saltea Vitalcare 160/200 inaltime 23 cm

Disponibil la furnizor
3.564 lei
cu TVA

Fabricată în Italia

Spumă cu memorie pe ambele părți Husă interioară cu fermoar potrivită pentru curățarea la domiciliu

Parte centrală (nucleu) din spumă foarte elastică Husă exterioară cu fermoar

Partea superioară a husei poate fi folosită ca un topper portabil Material textil cu tratament antialergenic și antiacarian

Poți comanda telefonic: 0786 173 456

Produs livrat din Romania

Termenul de livrare se transmite la confirmarea comenzii

Transportul este in valoare de 39 lei detalii

Plata ramburs sau cu cardul detalii

Plata in rate

 

Vitalcare este o saltea cu fermitate moale spre medie și are două fețe. pe o parte există un strat de 3 cm de spumă cu memorie, care distribuie uniform greutatea corporală și reduce întoarcerile din timpul somnului. acest lucru vă oferă un plus de confort și șansa de a vă bucura de un somn relaxant. pe cealaltă parte a saltelei există un strat de 1 cm de spumă cu memorie, ce oferă un suport mai tare, astfel încât să puteți alege nivelul dorit de fermitate. Țesăturile au țesute fibre moi tratate împotriva acarienilor și bacteriilor. partea superioară a husei saltelei poate fi detașată complet și utilizată ca o saltea portabilă din spumă cu memorie 100% tip topper. 

Partea centrală (nucleul) a saltelei vitalcare este 100% din spumă foarte elastică cu caracteristici ortopedice. corpul primește un suport stabil în punctele principale de contact cu salteaua - umeri, talie și picioare, ceea ce asigură o poziție corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului. pentru o igienă maximă, nucleul saltelei este protejat de o husă interioară cu fermoar.

Toate saltelele isleep au două fețe ceea ce înseamnă că se pot roti atât pe plan vertical cât și orizontal, acest procedeu oferindu-le o viață mai lungă. saltelele cu două fețe trebuie așezate pe un cadru de saltea cu lamele (somieră). aceasta permite fluxul constant al aerului și împiedică reținerea prafului și a umidității. recomandăm utilizarea somierelor isleep, deoarece acestea au lamele flexibile și absorb presiunea exercitată asupra saltelei și astfel sporesc confortul pentru a avea un somn mai bun și relaxare completă.toate saltelele isleep sunt ambalate sub formă de rulou prin procedeu de vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.

Dimensiunea si culoarea produsului poate sa difere pana la 5%.

Latime
160
Culoare
Alb
Compozitie
Spuma cu memorie
100 Produse
No reviews
Product added to wishlist