Suport: L-V 09:00-17:00

Telefon: 0786 173 454

Transport in toata Romania!

Retur in 14 zile!

  • Disponibil la furnizor
birou-palmetal-negru-lwd42x
Birou pal/metal negru - LWD42X
Birou pal/metal negru - LWD42X
Birou pal/metal negru - LWD42X
Birou pal/metal negru - LWD42X
birou-palmetal-negru-lwd42x
birou-palmetal-negru-lwd42x
birou-palmetal-negru-lwd42x

Birou pal/metal negru - LWD42X

Disponibil la furnizor
325 lei
cu TVA

SPECIFICATIE: Culoare: maro rustic, negru Material: PAL, otel

Dimensiuni: 100 x 50 x 76,5 cm (latime x adancime x inaltime) Greutate: 10,8 kg Max. sarcina biroului: 50 kg

ATENȚIE: Pentru a asigura siguranța copiilor, copiii nu trebuie să se urce pe birou sau să se joace cu elementele acestuia.

Picioarele reglabile vor ajuta la nivelarea corectă a mobilierului, chiar și pe o podea neuniformă. Cârligele facilitează organizarea muncii sau a studiului, putem agăța de ele un rucsac, căști și chei. Biroul poate fi ușor asamblat și parțial dezasamblat atunci când avem nevoie de spațiu suplimentar, de exemplu pentru exerciții fizice. Armăturile în formă de X oferă o stabilitate suplimentară a mobilierului.”

Poți comanda telefonic: 0786 173 456

Produs livrat din Romania

Termenul de livrare se transmite la confirmarea comenzii

Transportul este in valoare de 39 lei detalii

Plata ramburs sau cu cardul detalii

Plata in rate

 

„Biroul este realizat într-un stil rustic, care este stilat corespunzător vârstei. Biroul este stabil, așa că putem pune pe el un computer, un monitor, un set de difuzoare sau un laptop, imprimantă, lampă de birou, cărți și caiete. 8 cârlige sunt atașate de birou, astfel încât să aveți tot ce aveți nevoie la îndemână A face temele sau a studia de la distanță la birou în confortul dvs. este mult mai eficient decât a face aceste activități pe pat.Același lucru este valabil și pentru munca de la distanță sau alte activități în care biroul va facilita sarcina.utilizare confortabilă, deoarece putem instala cu ușurință un fotoliu pivotant sau alt scaun confortabil aici.Picioarele noastre vor găsi și aici mult spațiu.Mobilierul în stil mansardă este cea mai recentă nebunie.Se va potrivi cu siguranță în decorul multor incaperi.Structura din otel asigura stabilitatea mobilierului.ramurile si cadrul rustic al blatului biroului va da farmec interiorului dumneavoastra.Ai grija de estetica camerei tale, dormitor, studiu sau birou alegând produse dovedite de cea mai înaltă calitate. SPECIFICATIE: Culoare: maro rustic, negru Material: PAL, otel Dimensiuni: 100 x 50 x 76,5 cm (latime x adancime x inaltime) Greutate: 10,8 kg Max. sarcina biroului: 50 kg ATENȚIE: Pentru a asigura siguranța copiilor, copiii nu trebuie să se urce pe birou sau să se joace cu elementele acestuia. Picioarele reglabile vor ajuta la nivelarea corectă a mobilierului, chiar și pe o podea neuniformă. Cârligele facilitează organizarea muncii sau a studiului, putem agăța de ele un rucsac, căști și chei. Biroul poate fi ușor asamblat și parțial dezasamblat atunci când avem nevoie de spațiu suplimentar, de exemplu pentru exerciții fizice. Armăturile în formă de X oferă o stabilitate suplimentară a mobilierului.”

Dimensiunea si culoarea produsului poate sa difere pana la 5%.

Material
Metal
Culoare
Maro
133 Produse
No reviews
Product added to wishlist