Suport: L-V 09:00-17:00

Telefon: 0372 617 688

Transport gratuit la peste 500 lei!

Retur in 14 zile!

  • Termen de livrare 8-12 saptamani
coltar-extensibil-prato-u
Coltar Extensibil Prato U
Coltar Extensibil Prato U
Coltar Extensibil Prato U
Coltar Extensibil Prato U
coltar-extensibil-prato-u

Coltar Extensibil Prato U

Termen de livrare 8-12 saptamani
4.281 lei 4.507 lei -5%
cu TVA
Detalii produs: aveți o cameră de zi spațioasă și vă întrebați cum să o aranjați astfel încât să nu pară goală? În primul rând, optează pentru colțarul în formă de u prato cu funcție de dormit.

Produsele se realizează pe baza de comanda după culoarea și materialul dorit de către client. Aici aveți catalogul de tapițerii (stofa) pentru grupa 1 de preț (cel afișat). Dacă se dorește realizarea produselor pe alt material va rugam sa ne contactați pentru a va trimite întreg paletarul.

 
Detalii produs: aveți o cameră de zi spațioasă și vă întrebați cum să o aranjați astfel încât să nu pară goală? În primul rând, optează pentru colțarul în formă de u prato cu funcție de dormit. datorită dimensiunilor sale, această piesă de mobilier se va potrivi perfect într-un interior spațios. mulți oameni vor sta pe ea, așa că va fi perfect pentru familiile numeroase. mobilierul se caracterizează printr-un design modern care se va încadra perfect în amenajări minimaliste sau scandinave. care sunt avantajele unui colț în formă de u? când amenajați un living mare, asigurați-vă că nu pare gol. veți evita acest efect alegând colțul prato în formă de u. această dispunere a mobilierului face spațiul perfect aranjat. lăţime 160 cm, adâncime 294 cm, Înălţime 89 cm. zona de dormit: 270 cm x 141 cm.
99 Produse
No reviews

8 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri pentru o experiență cât mai bună. Mai multe informații.