Suport: L-V 09:00-17:00

Telefon: 0786 173 454

Transport in toata Romania!

Retur in 14 zile!

  • Stoc epuizat
consola-living-lemnmetalsticla-lnt11bx
Consola living, lemn/metal/sticla -...
Consola living, lemn/metal/sticla -...
Consola living, lemn/metal/sticla -...
Consola living, lemn/metal/sticla -...
consola-living-lemnmetalsticla-lnt11bx
consola-living-lemnmetalsticla-lnt11bx
consola-living-lemnmetalsticla-lnt11bx

Consola living, lemn/metal/sticla - LNT11BX

Stoc epuizat
1.090 lei
cu TVA

„Consola este realizată într-un stil rustic, care este stilat corespunzător vârstei. Dimensiunile adecvate ale consolei oferă suficient spațiu pentru lucrurile noastre. Un avantaj suplimentar al consolei sunt 2 sertare spațioase și un raft care va aduce ordine în holul dumneavoastră. , coridor și sufragerie. pentru depozitarea florilor în ghivece, cărți, reviste, figurine decorative, chei și alte obiecte mici. De asemenea, putem pune fotografiile noastre frumos înrămate pe masa de sus. Mobilierul în stil mansardă este cea mai recentă nebunie. Masa va se incadreaza cu siguranta in decorul multor incaperi.asigura stabilitatea mobilierului Elemente de cadru perfect montate si legarea rustica a raftului si sertarelor va da farmec interiorului dumneavoastra.Aveti grija de estetica holului, livingului sau camerei dumneavoastra alegand produse dovedite. de cea mai buna calitate

SPECIFICATIE: Culoare: transparent, maro rustic, negru Material: sticla intarita, PAL, fier

Dimensiuni: 100 x 40 x 80 cm (latime x adancime x inaltime) Greutate: 23,8 kg Max. sarcină pe blatul de sticlă: 30 kg. Picioarele reglabile vor ajuta la nivelarea corectă a mobilierului, chiar și pe podea neuniformă. Produsul poate fi combinat cu alte piese de mobilier din această colecție, care vor arăta perfect împreună.”

Poți comanda telefonic: 0786 173 456

Produs livrat din Romania

Termenul de livrare se transmite la confirmarea comenzii

Transportul este in valoare de 39 lei detalii

Plata ramburs sau cu cardul detalii

Plata in rate

 

„Consola este realizată într-un stil rustic, care este stilat corespunzător vârstei. Dimensiunile adecvate ale consolei oferă suficient spațiu pentru lucrurile noastre. Un avantaj suplimentar al consolei sunt 2 sertare spațioase și un raft care va aduce ordine în holul dumneavoastră. , coridor și sufragerie. pentru depozitarea florilor în ghivece, cărți, reviste, figurine decorative, chei și alte obiecte mici. De asemenea, putem pune fotografiile noastre frumos înrămate pe masa de sus. Mobilierul în stil mansardă este cea mai recentă nebunie. Masa va se incadreaza cu siguranta in decorul multor incaperi.asigura stabilitatea mobilierului Elemente de cadru perfect montate si legarea rustica a raftului si sertarelor va da farmec interiorului dumneavoastra.Aveti grija de estetica holului, livingului sau camerei dumneavoastra alegand produse dovedite. de cea mai buna calitate SPECIFICATIE: Culoare: transparent, maro rustic, negru Material: sticla intarita, PAL, fier Dimensiuni: 100 x 40 x 80 cm (latime x adancime x inaltime) Greutate: 23,8 kg Max. sarcină pe blatul de sticlă: 30 kg. Picioarele reglabile vor ajuta la nivelarea corectă a mobilierului, chiar și pe podea neuniformă. Produsul poate fi combinat cu alte piese de mobilier din această colecție, care vor arăta perfect împreună.”

Dimensiunea si culoarea produsului poate sa difere pana la 5%.

Material
Metal
Culoare
Maro
No reviews
Product added to wishlist