Suport: L-V 09:00-17:00

Telefon: 0786 173 454

Transport in toata Romania!

Retur in 14 zile!

  • Disponibil la furnizor
consola-de-salon-let31bx
Consola de salon - LET31BX
Consola de salon - LET31BX
Consola de salon - LET31BX
Consola de salon - LET31BX
consola-de-salon-let31bx
consola-de-salon-let31bx
consola-de-salon-let31bx

Consola de salon - LET31BX

Disponibil la furnizor
209 lei
cu TVA

„Consola este realizată în stil rustic, adică stilată adecvat epocii. Dimensiunile adecvate ale consolei oferă suficient spațiu pentru lucrurile noastre. Masa va aduce ordine în sufrageria, holul și coridorul dumneavoastră. Banca poate fi folosită pentru depozitarea flori în ghivece, cărți, reviste, De asemenea, ne putem așeza fotografiile frumos înrămate pe masa de sus.Petrec timpul în sufragerie bem ceașca de cafea preferată, dar o bem singuri sau în compania unui partener, așa că nu ai nevoie de o masuta mare de cafea care sa ocupe mult spatiu, atunci poti folosi cu succes consola pe post de masuta de cafea.Raftul metalic din consola iti va depozita cu placere incaltamintea daca vrei doar sa le pui acolo.Versatilitate si practic va face din acest produs unul dintre mobilierul preferat de acasă.Mobilierul în stil loft este ultimul.la modă înaltă Masa se va potrivi cu siguranță în decorul multor camere această structură asigură stabilitatea mobilierului. Elementele de cadru perfect montate și blatul de masă rustic vor da farmec interiorului tău. Ai grijă de estetica holului, sufrageriei sau camerei tale alegând produse dovedite de cea mai înaltă calitate.

SPECIFICATIE: Culoare: maro rustic, negru Material: PAL, metal

Dimensiuni: 60 x 30 x 60 cm (latime x adancime x inaltime) Greutate: 6 kg Max. Sarcina de pe blatul mesei: 20 kg Max. sarcină pe raftul metalic: 10 kg. Picioarele reglabile vor ajuta la nivelarea corectă a mobilierului, chiar și pe podele neuniforme. "

Poți comanda telefonic: 0786 173 456

Produs livrat din Romania

Termenul de livrare se transmite la confirmarea comenzii

Transportul este in valoare de 39 lei detalii

Plata ramburs sau cu cardul detalii

Plata in rate

 

„Consola este realizată în stil rustic, adică stilată adecvat epocii. Dimensiunile adecvate ale consolei oferă suficient spațiu pentru lucrurile noastre. Masa va aduce ordine în sufrageria, holul și coridorul dumneavoastră. Banca poate fi folosită pentru depozitarea flori în ghivece, cărți, reviste, De asemenea, ne putem așeza fotografiile frumos înrămate pe masa de sus.Petrec timpul în sufragerie bem ceașca de cafea preferată, dar o bem singuri sau în compania unui partener, așa că nu ai nevoie de o masuta mare de cafea care sa ocupe mult spatiu, atunci poti folosi cu succes consola pe post de masuta de cafea.Raftul metalic din consola iti va depozita cu placere incaltamintea daca vrei doar sa le pui acolo.Versatilitate si practic va face din acest produs unul dintre mobilierul preferat de acasă.Mobilierul în stil loft este ultimul.la modă înaltă Masa se va potrivi cu siguranță în decorul multor camere această structură asigură stabilitatea mobilierului. Elementele de cadru perfect montate și blatul de masă rustic vor da farmec interiorului tău. Ai grijă de estetica holului, sufrageriei sau camerei tale alegând produse dovedite de cea mai înaltă calitate. SPECIFICATIE: Culoare: maro rustic, negru Material: PAL, metal Dimensiuni: 60 x 30 x 60 cm (latime x adancime x inaltime) Greutate: 6 kg Max. Sarcina de pe blatul mesei: 20 kg Max. sarcină pe raftul metalic: 10 kg. Picioarele reglabile vor ajuta la nivelarea corectă a mobilierului, chiar și pe podele neuniforme. "

Dimensiunea si culoarea produsului poate sa difere pana la 5%.

Material
Metal
Culoare
Maro
27 Produse
No reviews
Product added to wishlist